Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” – Március

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” – Március

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

  • Baba- Mama klub: Februárban a nagy érdeklődésre és az anyukák kéréseire való tekintettel, a klub visszaköltözött a Berze Művelődési Házba. Illetve legnagyobb örömünkre elindult a Hirdi faluházban is a baba-mama klubbunk. A klub keretein belül az anyukák továbbra is kötetlenül tudnak beszélgetni, és saját élettapasztalataikat, tudásukat megosztani. Kiegészítő foglalkozásként zenés fejlesztésben is részt tudnak venni, ahol feleleveníthetik a gyerekkorban tanult énekeket és mondókákat. A színes programokkal a továbbiakban is várunk mindenkit szeretettel.
    Klubvezető: Csémi Hajnalka
  • Darts klub: Február hónapban is főként gyakorlások és különböző feladatok megoldásával teltek az alkalmak. Részt vettünk, megmérettettük magunkat egy szászvári versenyen is ebben a hónapban. A hónap utolsó szerdáján pedig lezajlott a klub utolsó foglalkozása, ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt.

Klubvezető: Horváth Gábor

  • Kattanj rá, Nagyi! A klubfoglalkozások immár két heti két alkalommal látogathatók. Szerdánként 10:00-tól a Vasasi Öregek napközije. ( Jelenleg maximális létszámmal) illetve Csütörtökönként 17:30-19:00 óráig a Kistamás Gyula Könyvtárpont (Bencze J. u 6.). Jelenleg is több hely van az érdeklődők számára. A találkozókon, egyéni problémákkal foglalkozunk, illetve gyakorlati feladatokat oldunk meg együtt. (Szövegszerkesztés, kép szerkesztési feladatok, email, közösségi oldalak stb)

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Egyéb Friss Hírek Hírek