Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója  és ajánlója.

 

  • Tea-ház

Mozgalmas volt a januári hónap is a Tea-Házban. Az ünnepek után alig várták már a gyerekek hogy, jöhessenek.  Elővették a társasokat, csocsót, kártyajátékokat. Ebben a hónapban sem maradhatott el a kirándulás. Papírzacskóból készítettünk bábokat, mindenféle állat figurás báb készült. A farsangi időszak beköszöntével pedig szép maszkokat fogunk festeni.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

  • Baba- Mama klub: Minden héten, csütörtökön 10:00 órakor a Berze Nagy János Művelődési házban.

Ringató február 3. 16:00 /Kossuth/

Mocorgó február 8. 10:40 /Berze/

Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub

Amatőr darts , főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára!

Minden csatlakozót szívesen! Kedd, Szerda, 16:30!

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

  • Történelem klub Januári előadás témája A konzervatív reformer: Gróf Zichy Nándor és a Kat. Néppárt volt. Következő előadás témája Báró Eötvös József, egy mellőzött óriás.

Helyszín: Kistamás Gyula Könyvtár, Február 14. 17:30

Előadó: Czeininger Tamás

 

  • Életmódváltó klub Folyamatosan bővül Életmódváltó klubunk. Továbbra is a téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Újabb klubfoglalkozás Február 14. 17.00 Kossuth Műv. Ház

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730 és megtalálsz a facebook-on is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

 

 

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Friss Hírek