Napüdvözlet aktualitások

Érdemes benézni hozzánk!

A Napüdvözlet Egyesület az év végén is sok színes, hasznos, testet-lelket építő-szépítő programot kínál elsősorban a helybélieknek!

Szeretettel várjuk a környék apraját-nagyját:

2014.12.07-én (vasárnap) 9 órára a Családi Napközihez (Bethlen G.u.8) MIKULÁS TÚRÁRA invitáljuk a gyermekeket, szüleiket és a nagyszülőket.

2014.12.13-án (szombaton)12,30-17 óráig CSALÁDBARÁT ÖNISMERETI TRÉNINGRE várjuk az érdeklődőket. A kemence melege mellett forró teát kortyolgatva léphetünk egyet előre önmagunk útján. Lesz móka, kacagás, játék, meghitt pillanatok egyedi zenével. A programra előzetes bejelentkezés szükséges. Tel: 06/20/530-1547.

2014.12.21-én (vasárnap) a gyakorlókertnél (Parcsin u.6.) FELD JÁNOS Tanár Úr EMLÉKTÁBLA AVATÓJÁRA kerül sor 14 órakor. Szeretettel várjuk Tanár Úr családját, barátait, tanítványait, az iskola tanárait, tanulókat. Szerény, de méltó és meghitt kis ünnepség keretében kívánjuk a kertet róla elnevezni és az emléktábláját felavatni. Sajnos a politika, a pártoskodás keresztülhúzta az eredeti számításainkat. A város által kiírt LÉPJ! Légy Pécs Jövője pályázaton a kert felújítására elnyert támogatást úgy tűnik egyenlőre belharcok miatt nem kaphatjuk meg. Az egyesületünk által foglalkoztatott munkások az elmúlt hónapban azonban e nélkül is szépen kiszabadították a kertet a gaz, az elburjánzott cserjék fogságából és előkészítették a veteményezésre. Adományba kaptunk szalmát, trágyát a műveléshez. Hálás köszönet érte! Várjuk az adományszámlánkra (50300082-55100296) bármilyen csekély összegű támogatásukat. Földművelő eszközöket, magokat, palántákat, csemetéket is szívesen fogadunk.

2014.12.21. napján (vasárnap a téli napfordulón) este SZERTÜZET GYÚJTUNK bekapcsolódva ezzel a fényláncba, melyet az ez évi nagyrendezvényünk vendég előadója Géczy Gábor kezdeményezett és országos mozgalommá nőtt. A fényláncról az alábbi linken tájékozódhatunk: http://fenylanc.uw.hu/2014/ .

Örömmel számolunk be arról, hogy a november 13-án vendégül látott csontkovácsra nagy volt az érdeklődés, ezért január hónapban ismét rendelni fog székházunkban. Bejelentkezni hozzá a 06/30/908-1831-es számon lehet. Frissítő masszázsra pedig a 06/30/427-1076-os telefonszámon.

Keddi, és pénteki napokon nap közben lehetőség van a kemencénkben kenyeret, bármilyen tésztát sütni. Nézzen be hozzánk ezeken a napokon azért is, mert sok kertünk termette finomság közül is válogathat (fűszerek, gyógynövények, lekvárok, tökmag, tönkölyliszt, palánták, magok, cékla, mándold, zöldségzöld).

Minden hónap utolsó péntekén 17 órától BOLDOGSÁGKLUB Bagdi Bella „Jobb Veled a Világ” országhatárokat is átívelő netes önfejlesztő programjának helyi klubja, melyhez bármikor lehet csatlakozni!

Folyamatosan várjuk jógafoglalkozásainkon azokat, akik szeretnék visszanyerni, vagy megtartani az egészségüket, lelki egyensúlyukat hétfőn, kedden és pénteken fél hattól. A gerinc és mozgásszervi, szív és érrendszeri, valamint a légzőszervi problémákkal küzdők számára speciális eszközök is a rendelkezésünkre állnak. Igény esetén egyedi terápiás foglalkozásokat is vállalunk. Szőts Rózsa, Krámosné Sweitzer Andrea jógaoktatók tel: 06/30/603-6507, 06/20/390-9754

Archívum