Meditációs klub

ÖNISMERETI KLUBOT INDÍTUNK PÉCS-VASASON!

 

 Az élet legizgalmasabb kérdéseire keressük a választ!

Ki vagyok én? Honnan hová tartok? Mi szerepem a világban? Hogyan lehetek boldog?

Ha érdekelnek a válaszok csatlakozz hozzánk és fedezzük fel együtt önmagunkat!

Biztosítalak, ha megismerjük és megértjük a belső működésünket, csodálatos, rendezett és reményteljes világ tárul fel!

A Vasasért Egyesület által elnyert Építő közösségek a családokért című TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0320 számú projektjének keretében a „Napüdvözlet” Egészségmegőrző és Életmód Egyesület áprilisi kezdéssel önismereti és meditációs klubot indít, mely önsegítő csoportként fog működni.

Kötetlen beszélgetések során megtanulunk önmagunk és mások számára megnyílni, megfogalmazni az érzéseinket, felismerni a bennünk munkáló motivációkat. Mindezekben szakember (Takács Bálint fiatal pszichológus) segít majd bennünket megfelelő ismeretek átadásával és játékos tréningekkel. A minket érő napi feszültségeket és stresszt relaxációval és irányított meditációval oldjuk majd fel, melyeket jógaoktató (Szőts Rózsa) és kineziológus coach (életvezetési tanácsadó), természetgyógyász (Batánovics Angéla) vezet majd.

Az első, bemutatkozó beszélgetés időpontja 2013. április 20-án, 14 órakor lesz.

Helyszín: Napüdvözlet Egyesület székháza, Pécs-Vasas, Bethlen G. u. 8. (volt gyógyszertár épülete)

Terv szerint 2 heti rendszerességgel találkozunk kb. 2-4 óra időkeretben, az időpontot pedig a jelentkezők lehetőségeinek ismeretében alakítjuk ki.

Aki szívesen részt venne a csoportban, annak várjuk a jelentkezését a 06/30/603-6507-es telefonon. Hívjanak bátran azok is, akik bizonytalanok, vagy további információkat szeretnének.

Letöltés Pdf-ben

Vélemény, hozzászólás?