Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

  • Baba- Mama klub: Minden héten pénteken a Kossuth Művelődési Házban. Az anyukák kötetlenül tudnak beszélgetni, és saját élettapasztalataikat, tudásukat oszthatják meg. Kiegészítő foglalkozásként zenés fejlesztésben is részt tudnak venni, ahol feleleveníthetik a gyerekkorban tanult énekeket és mondókákat. A színes programok az új tanévben is folytatódtak.
    Klubvezető: Csémi Hajnalka
  • Darts klub: Január hónapban is főként gyakorlások és különböző feladatok megoldásával teltek az alkalmak. Részt vettünk, megmérettettük magunkat egy szászvári versenyen is ebben a hónapban. Továbbra is várunk mindenkit minden szerdán 17:30-tól a Kossuth Művelődési Házban.

Klubvezető: Horváth Gábor

  • Kattanj rá, Nagyi! A klubfoglalkozások immár két heti két alkalommal látogathatók. Szerdánként 10:00-tól a Vasasi Öregek napközije. ( Jelenleg maximális létszámmal) illetve Csütörtökönként 17:30-19:00 óráig a Kistamás Gyula Könyvtárpont (Bencze J. u 6.). Jelenleg is több hely van az érdeklődők számára. A találkozókon, egyéni problémákkal foglalkozunk, illetve gyakorlati feladatokat oldunk meg együtt. (Szövegszerkesztés, kép szerkesztési feladatok, email, közösségi oldalak stb)

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Egyéb Friss Hírek