Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”  (Január)

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” (Január)

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

  • Baba- Mama klub: Minden héten pénteken a Kossuth Művelődési Házban. Az anyukák kötetlenül tudnak beszélgetni, és saját élettapasztalataikat, tudásukat oszthatják meg. Kiegészítő foglalkozásként zenés fejlesztésben is részt tudnak venni, ahol feleleveníthetik a gyerekkorban tanult énekeket és mondókákat. A színes programok az új tanévben is folytatódtak.
    Klubvezető: Csémi Hajnalka
  • Barkács Klub:

Az elmúlt hónapban is tartalmas időt tölthetünk együtt.

Az Idősek Otthonába járó kis hölgyek, megint szívesen állták körül az asztalt. Ebben a hónapban kis karácsonyfákat készítettünk együtt. A Fenyőfa törzsének egész fahéjat használtunk, melyet színes gyöngyökkel díszítettünk fel. A fa tetejére kis csillagokat tettünk. Munka közben karácsonyi dalokat hallgattunk, így hangolódtunk az ünnepekre. Szeretetteljes légkör uralkodott a közösségbe.     

  • Kattanj rá, Nagyi! A klubfoglalkozások immár két heti két alkalommal látogathatók. Szerdánként 10:00-tól a Vasasi Öregek napközije. ( Jelenleg maximális létszámmal) illetve Csütörtökönként 17:30-19:00 óráig a Kistamás Gyula Könyvtárpont (Bencze J. u 6.). Jelenleg is több hely van az érdeklődők számára. A találkozókon, egyéni problémákkal foglalkozunk, illetve gyakorlati feladatokat oldunk meg együtt. (Szövegszerkesztés, kép szerkesztési feladatok, email, közösségi oldalak stb)

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Egyéb