Csupaszív Vándorkupa 2019. Idén is díjazzuk a helyi támogatókat és az önkénteseket

Csupaszív Vándorkupa 2019. Idén is díjazzuk a helyi támogatókat és az önkénteseket

  1. január 17.-én ötödik alkalommal szervezzük meg a CsupaSzív vándorkupa és Önkéntes Díj átadást a Vasasért Egyesület szokásos és nyilvános Szakmai Napjával és éves beszámolójával egybekötve. A korábbi jól sikerült eseményt immár rendszeresen szervezzük és minden évben elismerjük a közösségért tenni hajlandó cégeket és magánszemélyeket. Bár az időpont még távoli, már most érdemes tenni érte, hiszen a 2019. év jó cselekedeteit ismerjük el. Olyan vállalkozásokat, támogatókat, egyesületeket, csoportokat, szakköröket, gyülekezeteket, társulatokat, közösségeket, klubokat, szervezeteket keresünk, akik 2019-ben a legtöbbet tettek/teszik, adományoznak településeinkért, Somogyért, Hirdét és Vasasért.

A díjazottat szavazás eredménye dönti el. A javaslatokat helyi szervezetek, közösségek adhatják le 2019. december 31-ig bármilyen formában szervezetünk részére.

Ugyanakkor idén is, jövőre is megéri önkénteskedni! Próbáld ki, milyen sokat kapsz, ha egy kicsit önzetlenül adsz J – legyen az bármilyen terület, végezd munkád lelkiismeretesen és bízz abban, hogy nyilvánosan is elismerésben részesülsz. Egyúttal az önkénteseket foglalkoztató civil szervezeteket arra kérjük, hogy vegyenek részt januári rendezvényünkön és jelöljék legfeljebb 2 önkéntesüket elismerésre, meghálálva nagylelkű munkájukat, melyre nem sajnálták idejüket, energiájukat. Honlapunkon letölthető a díjazásokra benyújtható jelölő lap.

Vasasért Egyesület 72/337-838, kobeko.muvhaz@gmail.com

Főoldal Friss Hírek Programok