Sok Jó-hírünk Van  „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

 

 

 

  • Baba- Mama klub: Minden héten csütörtökön a Kossuth Művelődési Házban. A nyári szünetben is nagy szeretettel látogatták a klubbot az anyukák és a babák, de a nagyobb testvérek is elkísérték az anyukáikat. Nagy öröm számunkra, hogy mindig vannak újonnan csatlakozó klubtagjaink. A nyáron nagy sikert aratott a légvárunk, amit a gyerekek nagyon élveztek. A színes programok az új tanévben is folytadódnak, minden újonnan csatlakozót sok szeretettel várjunk.
  • Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub: Ebben a hónapban a foglalkozások gyakorlással, rögtönzött gyakorló meccsekkel teltek. Továbbra is edzőnk segítségével próbálunk folyamatos gyakorlással és különböző feladatokkal fejleszteni a tudásunkon.

Minden szerdán edzőnkkel várunk mindenkit 17:30-tól a Kossuth Művelődési Házban. 

Klubvezető: Hering Gyula

  • Kattanj rá, Nagyi! A klubfoglalkozások immár két heti két alkalommal látogathatók. Szerdánként 10:00-tól a Vasasi Öregek napközije. ( Jelenleg maximális létszámmal) illetve Csütörtökönként 17:30-19:00 óráig a Somogyi Kossuth Művelődési Házban. ( Jelenleg is több hely van az érdeklődők számára. A találkozókon, egyéni problémákkal foglalkozunk, illetve gyakorlati feladatokat oldunk meg együtt. (Szövegszerkesztés, kép szerkesztési feladatok, email, közösségi oldalak stb)

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal 

Egészség védelem -/Fitt anya / : A foglalkozáson hetente kétszer hétfőn és csütörtökön 16:30-tól egy órát tornázunk a nagyobb gyerekek egy mással játszanak ,vagy próbálják leutánozni a torna gyakorlatokat. A kisebb gyerekeket meg segédeszközként (súlyzóként) használják az anyukák. Minden anyukának a szülés után szüksége van a teste regnálására. A mi kis közösségünk erre ad lehetőséget azoknak is akik nem tudnak fitnesztermekbe eljárni, vagy nem tudják kire hagyni a kisgyermeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az új tanévben újra elkezdjük az edzéseket bárki szeretne hozzánk csatlakozni a Babamama klub facebook csoportban tud érdeklődni.

 

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Főoldal Friss Hírek Hírek