EFOP 3.7.3 programsoroló „Tanulj Tinó!” KOBEKO OK(OS)ÍTÓ

EFOP 3.7.3 programsoroló „Tanulj Tinó!” KOBEKO OK(OS)ÍTÓ

Az Emberi Erőforrás-fejlesztési Operatív Program Széchenyi 2020 által meghirdetett EFOP 3.7.3.-16. sz. Egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása című felhívás beszámolója és ajánlója

Historika:

Időpont később a Facebookon (Helyszín: Kossuth Művelődési Ház, Pécs-Somogy, Búzakalász u. 47.) Történelmi témájú előadás-sorozat, helytörténeti, nemzetiségi és kulturális hagyatékok megismerésével. Gyakorlati kompetenciáink, közösségeinkhez, kultúránkhoz fűződő tudásunk a változó világban folyamatos bővítésre, kiegészítésre és megújításra szorul. A tanulás időbeli és térbeli kitágulása elmossa a határvonalakat a szabadidős és kulturális időtöltés során megszerzett ismeretek, képességek és az iskolai tanulás közben elsajátított tudás
között.

Kismama mentálhigiéné:

Időpont később a Facebookon. Az alapozó modulok ismereteinek integrálása, a mentálhigiénés szemléletmód kialakítása. Cél a különböző konfliktusmegoldási módszerek megismertetése, valamint használata. A képzésben részt vevő képessé tétele az ember és az emberi kapcsolatok, az ember és a környezete komplexitásának megértésére, belső és külső folyamatainak értelmezésére, befolyásolására, saját harmóniájának megőrzésére, valamint helyreállítására.

Komplex testi-lelki gondozás – Mackó Mocorgó fejlesztő foglalkozás:

február 15., 10.45, február 25., 9.10. Anya-gyermek kapcsolat ápolása, erősítése ölbeli játékokkal, simogatókkal, lovagoltatókkal. Mozgásos játékokkal, eszközökkel a babák mozgáskoordinációs és egyensúlyérzékének fejlesztése. Masszázslabdákkal a picik testrészeinek átmasszírozása, testtudat fejlesztése, testrészek és oldalúság (jobb, bal oldal) tudatosítása.

A Berze Nagy János Művelődési Ház felújítása miatt a programok a Kossuth Művelődési Házban kerülnek megrendezésre. A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838, illetve a 06-30/183-5730-as számon.

Programok