Sok Jó-hírünk Van  „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

 

  • Baba- Mama klub: Minden héten, pénteken 10:00 órakor a Kossuth Művelődési Házban.

Klubvezető: Csémi Hajnalka

  • Tea-Ház: A szeptemberi hónapban is változatos programokon vettünk részt. Kikapcsolódásnak átmentünk Somogyba a KOBEKO-ba, ahol közösen pizzát sütöttünk. A gyerekek saját kezükkel tették rá a feltétet a pizzára. Így jobban ízlett mindenkinek a pizza hogy saját kezükkel készíthették el. Szebbnél szebb köveket festettek a gyerekek, amit haza is vihettek. Fényképes szülinaptár is készült, amit kitettünk a Tea-házba a faliújságra. A kirándulásokról készült fényképekkel is csinosítjuk folyamatosan a helységet.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

 

  • Berze Darts Klub: Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára. Minden csatlakozót szívesen látunk!

Minden héten, kedden edzőnkkel várunk mindenkit 16:30-tól a Kossuth Művelődési Házban. 

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá, Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre.A foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal 

  • Történelem klub: Nagy Lajos Király élete volt a téma, amit az érdeklődő közönség nagy figyelemmel hallgatott végig.

Előadó: Czeininger Tamás-történelem tanár

 

  • Életmódváltó klub: Folyamatosan bővül életmódváltó klubunk. Továbbra is téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben.

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont-egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730, és megtalálsz a Facebook-on is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

 

 

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket, érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

 

Egyéb Friss Hírek