Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” – Március

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” – Március

Sok Jó-hírünk Van

„KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

 

  • Tea-ház

Március hónapban az Uránia moziban voltunk a gyerekekkel. Részt vettünk az Internet Fiesta nevű programban is, ami arról szólt, hogy mai és régi stílusú mesékkel ismerkedhettek meg a gyerekek az interneten. A húsvét közeledtével mi is készítettünk nyuszis és hímes tojás figurákat.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk a Tea-Ház nevében.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

 

  • Baba- mama klub: minden héten csütörtökön 10:00 órakor a Kossuth Művelődési Házban.

Ringató: az időpont egyeztetés alatt, pontosítás után a Facebookon kerül kiírásra.

Mocorgó: április 5., 10:40 (Kossuth)

Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub

Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára.

Minden csatlakozót szívesen látunk! Hétfő, kedd, szerda, 16:30!

Következő háziverseny: április 28., 16:00 (Kossuth)

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá, Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30–19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

  • Történelemklub. A következő előadás témája a KDNP története lesz.

Időpont: április 18.,  17:30 (Kistamás Gyula Könyvtár)

Előadó: Czeininger Tamás

 

  • Életmódváltó klub. Folyamatosan bővül Életmódváltó klubunk. Továbbra is a téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Újabb klubfoglalkozás április 11., 17.00, Kossuth Műv. Ház.

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont-egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési Házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730, és megtalálsz a Facebookon is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya.

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket és az érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838, illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail-címen.

Programok