Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van

„KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója  és ajánlója.

 

 • Tea-ház A felújított Kisstamás Gyula Könyvtár átadása után újra megkezdődhetnek a foglalkozások a vasasi gyerekeknek. Október 6-án lesz az első alkalom, melyre várják a régi és az új Tea-ház tagokat.
 • Berze Darts Klub

Szeptember hónapban is folytatódott a gyakorlás! A borongós idő ellenére is sokan voltunk az edzéseken. A következő amatőr verseny Október 21! Bezzeg Nándor, Magyarország első profi darts játékosa elfogadta felkérésünket és Október 28.–án a Berze Nagy János Művelődési Házban tart előadást 16 órai kezdettel. Belépő 800ft/fő, jegyek korlátozott mennyiségben, előrendelés   edzésnapokon a helyszínen, ill. Kossuth Művelődési Házban. Minden csatlakozót szívesen látunk és persze a hétköznapokban is a gyakorlásokra! Hétfő, Kedd, Szerda, 16 óra!

Klubvezető: Hering Gyula

 • Baba-Mama klub

Ringató: október 13. 10: 00

Mocorgó: október 19. 10:40  A foglalkozások ingyenesek

Klubvezető: Tóthné Dobos Éva

 • Kattanj rá Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

 • Történelem klub A török uralom végéről, Koháry Istvánról, egy sok viszontagságot megélt, elveihez mégis végsőkig ragaszkodó grófról – aki ráadásul tehetséges költő is volt – hallhattunk  megint izgalmas előadást. Következő téma a magyar októberek lesz október 11-én. 18 órakor. Kiss Tamás Gyula Könyvtár
 • Előadó: Czeininger Tamás

 

 • Fotószakkör Újra  várjuk a fotózás szerelmeseit. Várjuk a kezdő fotósokat is. Minden alkalommal figyelmet szentelünk a kezdő lépésekre is. Fényképező gép nem szükséges.  Október 4. 17.00. Kossuth Műv. Ház

Foglalkozásvezető: Dékány Zsolt

 

 • Életmódváltó klub Folyamatosan bővül Életmódváltó klubunk. Továbbra is a téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Újabb klubfoglalkozás október        …. .30. Kossuth Műv. Ház

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730 és megtalálsz a facebook-on is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

 

 • Túra Szeptemberi túránk célja az újonnan épült és nemrég átadott Sás-völgyi Lombkorona sétány és tanösvény meglátogatása volt. Ez a nagyon hasznos építmény segíti az erdő alsó szintjeiről nem látható lombkorona szint jellegzetes élővilágának megismerését.

Túraszervező:

 

 • Gyaloglóverseny Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Märcz Róbert Nemzetközi Gyaloglóverseny október 14-én. A profik mellett az amatőrök jelentkezését is várják. Részletek a plakátokon és a facebookon.

Szervezők: Vasasi Bányász Tc és Vasasért Egyesület

 

 • Erős ember verseny Október 14.én kerül sor az első Vasasi Erős Ember Versenyre, melyre már most lehet jelentkezni. Az értékes nyereményért érdemes harcba szállni a hely erős férfiaknak. Részletek a plakátokon és a facabookon.

Szervező: Hering Gyula

 

 • Mestertár Helyi termelők és kézművesek árulják portkéikat a gyaloglóverseny és az erős ember verseny idején.

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Friss Hírek