Adj nevet a közösségi térnek!

Adj nevet a közösségi térnek!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Kossuth Lajos Művelődési Ház udvarának egy részét közösségi térré fejlesztjük, melyre támogatást nyertünk a Városi Civil Pályázat ZÖLD FŐVÁROS kategóriájában.

A támogatás által a bejárat előtti kihasználatlan füves területet alakítjuk át egy közösségi pihenőhellyé, ahol az ide járó vendégek, klubtagok, egyesületi tagok, gyerekek, felnőttek pihenhetnek, várakozhatnak, beszélgethetnek a nap bármely szakában időjárástól és évszaktól függetlenül. Kényelmes kiülőkkel, szép növényekkel, gyereksarokkal várjuk a hozzánk betérő vendégeket. Szeretnénk, ha ennek a közösségi térnek lenne egy találó neve, ami bekerülne a köztudatba és mindenki tudná, hogy hol van ez a hely. Ezért kérjük a lakosságot kereszteljék el egy ötletes névvel az udvarunkat! A javaslatokat a kobeko.muvhaz@gmail.com címre kérjük elküldeni. A legjobb elnevezést egy KoBeKo kert- háztáji-, és kozmetikai csomaggal jutalmazzuk.

A munkálatokat remélhetőleg szeptemberben befejezzük és október 1-én ünnepélyes keretek között átadjuk a nagyközönségnek. Az átadást egy ügyességi vetélkedővel szeretnénk összekötni, melyre szeretettel várjuk családok, baráti társaságok, munkahelyi csapatok jelentkezését.

De ez még nem minden! Erre a napra elkészül az egyedi házszám táblánk is, amely Ragács György, vasasi keramikusművész alkotása.

Tehát október elsején udvar- és házszám tábla avató, ügyességi verseny és névadás a Kossuth Művelődési Házban! Részletek a plakátokon, Facebook-on, és a www.kobeko.hu honlapon. Mindenkit szeretettel várunk!

Tóthné Dobos Éva a KoBeKo szervező csapata nevében

Archívum