Spinning, spinracing kondibike

A Spin Racing edzésnek nagyon sok pozitív élettani hatása van.

– Testsúly kontroll, jó megjelenés, kisugárzás
– Gazdaságosabb szívmőködés, alacsonyabb nyugalmi pulzus, gyors pulzusmegnyugvás
– Rugalmasabb érrendszer
– Nő a vér oxigén felvevő képessége
– Javuló koleszterin tükör
– Javuló állóképesség
OLDJA A STRESS-t, KEZELI A DEPRESSZIÓ TÜNETEIT,
– Javul a közérzet, nő az önbizalom
– Javuló teljesítőképesség az élet minden területén

A Spin Racing edzés

A kerékpár a legalkalmasabb eszköz a legkülönbözőbb korú és képességő edzeni vágyók számára ahhoz, hogy elérjék céljaikat, fittek és egészségesek legyenek. A SpinRacing program, amely motivációt, szellemi edzés technikákat és a legalaposabban tesztelt kerékpározási technikákat foglalja magába ajánljuk mindenkinek, aki mozgásra vágyik. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, a kerékpáron folyik. Külső szemlélő leginkább azt látja az edzésekből, hogy egy teremben vadul tekerik a bringát. A SpinRacing csoportos zenés teremkerékpár tréning szakképzett oktatók irányításával, mely sikerének titka kerékpár + aerobic összegződnek, koreografált, különböző karmunka használat, szórakoztató, egyszerő, mindenki számára könnyen elvégezhető, precíz intenzitás kontroll, hatékony, állóképesség fejlesztő, betegség megelőző, nagy kalória felhasználással.

A SpinRacing programot bármilyen edzettségi szint esetén lehet alkalmazni, társaságban mindenki lelkesebben hajt, kivétel nélkül sikeresen teljesíthet egy 50-60 perces edzést. A SpinRacing kerékpárok speciálisan átalakított szobabringák, amelyek első kereke nehéz, lendkerékkel ellátott, így segít a kerekezők számára lendületben maradni.
Az órákon 3 alapvető terepfajtát használunk: a sík, lejtő, és a hegymenetet. Ezen terepek kombinálásával különböző technikákat alakítunk ki.

 

További információk:
Klubvezető: Bánkfi László
Facebook
Hivatalos honlap

Alkalmak és időpontok:

Hétfő: 17.30, 18.45
Szerda: 17.30, 18.45
Péntek: 17.30, 18.45