Sok Jó-hírünk Van  „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

Sok Jó-hírünk Van

„KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója és ajánlója.

 

  • Tea-ház

A júniusi hónapban lovagolni voltunk a gyerekekkel, pónilóval vitték őket a lovardában pár kört. Nagy élmény volt mindenki számára, hiszen sok kisgyerek nem lovagolt még. Közös szülinapot is tartottunk, finom csoki tortával ünnepeltünk és közös énekléssel. A szabadban sokszor lehetet kint játszani, kergetőzni, focizni, kidobózni. Benti programként kézművesedtünk, volt festés, gyöngyfűzés, gyurmázás, csocsózás. Hűsítőként limonádét készítettünk és májkrémes kenyér volt uzsonnára.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

 

  • Baba- Mama klub: Júliusban a klub nyári szünetet tart. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk a nyárra.

Ringató: július 31., 10:00 /Kossuth/

Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub: Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára. Minden csatlakozót szívesen látunk!

Minden héten, kedden edzőnkkel várunk mindenkit 16:30-tól a Kossuth Művelődési Házban.

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá, Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Friss Hírek