Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” – Február

Sok Jó-hírünk Van „KoBeKo Közösségi Kulturkohó” – Február

Sok Jó-hírünk Van

„KoBeKo Közösségi Kulturkohó”

 

az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Széchenyi 2020 által meghirdetett 1.3.5-16-2016-00389 számú, Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című projektünk keretében lezajló programok beszámolója  és ajánlója.

 

  • Tea-ház

Februári hónapban esett a hó, a gyerekek nagy örömére. Így tudtak hóembert készíteni a Tea-Ház előtt. Voltak hógolyó csaták és szánkózni is lehetett. Sokszor kézműveskedtünk és még krepp papírból készítettek szalagot, mint amilyen a tornászoknak is van. Ellátogattunk a Néprajzi Múzeumba is, ahol megismerkedtek a gyerekek a régi használati eszközökkel és a ruhákkal is. Már nagyon várják a következő kirándulást.

Klubvezető: Somogyi Klaudia

  • Baba- Mama klub: Minden héten, csütörtökön 10:00 órakor a Kossuth Művelődési Házban.

A Berze Műv. Ház felújítási munkálatai miatt március 12.-től a klub a KOSSUTH Művelődési Házban folytatja működését.

Ringató március 2. 10:00 /Kossuth/

Mocorgó március 8. 10:40 /Kossuth/

Klubvezető: Csémi Hajnalka

 

  • Berze Darts Klub

Amatőr darts, főként szórakozás céljából, a sportágat kedvelő játékosok számára!

Minden csatlakozót szívesen látunk! Hétfő, Kedd, Szerda, 16:30!

A Berze Műv. Ház felújítási munkálatai miatt március 12.-től a klub a KOSSUTH Művelődési Házban folytatja működését.

Következő verseny: március 31. 16:00 /Kossuth/

Klubvezető: Hering Gyula

 

  • Kattanj rá Nagyi! A találkozások folyamán főként gyakorlati tanácsadás folyik, odafigyelve a személyes problémákra, kérdésekre. Foglalkozások továbbra is csütörtökönként 17:30-19:00 óráig folynak, melyekre szívesen várunk minden további érdeklődőt a Kossuth Művelődési Házban.

Foglalkozásvezető: Tóbi Antal

  • Történelem klub Februári előadás témája Báró Eötvös József, egy mellőzött óriás volt.  Következő előadás Március 14. 17:30 témája a Batthyány-kormány lesz.

Helyszín: Kistamás Gyula Könyvtár

Előadó: Czeininger Tamás

 

  • Életmódváltó klub Folyamatosan bővül Életmódváltó klubunk. Továbbra is a téma a helyes táplálkozás, a tudatos vásárlás és a rendszeres sport bevezetése az életünkben. Újabb klubfoglalkozás Március 21. 17.00 Kossuth Műv. Ház

Továbbra is lehetőség van egyéni állapotfelmérésre (előzetes időpont egyeztetéssel) és tanácsadásra. Érdeklődni lehet személyesen, e-mailben és telefonon is a Kossuth Művelődési házban: info@kobeko.hu +3630/183-5730 és megtalálsz a facebook-on is.

Foglalkozásvezető: Adrián Dorottya

 

 

 

 

A fenti programokról várjuk az észrevételeket érdeklődőket a szokásos elérhetőségeinken; személyesen a Kossuth Művelődési Házban (Búzakalász u. 47.), telefonon a 72/337-838 illetve a +3630/183-5730 telefonszámokon és az info@kobeko.hu e-mail címen.

Friss Hírek