KoBeKo hírek (Március)

KoBeKo hírek (Március)

KOSSUTH MŰVELŐDÉSI HÁZ (7691 PÉCS-SOMOGY, BÚZAKALÁSZ U. 47.)

Só szoba
Egyre nagyobb látogatottságnak örved a Kossuth Só szobája, mely segít az ellazulásban és a gyógyulásban is. Alkalmas minden légzőszervi betegségben szenvedő ember kezelésére: pl. asztma, légcsőhurut, hörghurut, ezen kívül arcüreggyulladás, pollen- és más allergia kezelésére. Segít a pikkelysömör, ekcéma, ízületi bántalmak gyógyításában és erősíti az immunrendszert.

Javasolt tartózkodási idő:
Szinte bármennyi idő eltölthető, de az ideális időtartam kb. 25-45 perc, heti 1-2 alkalommal. Azt azonban fontos tudni, hogy hatása egyik pillanatról a másikra nem érzékelhető, viszont rendszeres, kúraszerű használatával komoly eredmények érhetők el.

Kérjük, jelentkezzen be elérhetőségeink egyikén.

Tea-Ház gyermek és ifjúsági klub
Februári programjaink a farsang jegyében telt. Álarcokat készítettünk a gyerekekkel, amit szépen kidekoráltuk a kuckónkat. Farsangi bulit is tartottunk természetesen, ami nagyon jól sikerült. Sok színes program várta a gyerekeket, melyeket munkatársainknak és lelkes önkénteseinknek köszönhetünk. Voltak élménypedagógiai, közösségfejlesztő játékaink és egyéni megmérettetések, tombolasorsolás és persze fánk is. Jelmezversenyen a gyerekek bemutathatták a jelmezeiket, a legjobbak jutalomban részesültek.

A legpompásabb része mégis az volt, amikor eljött a bábuégetés, hiszen először került megrendezésre ez a programelem, mely sok járókelőt is becsalogatott az udvarra, hogy együtt űzzük el a telet.

Mindenki felírta egy papírra azokat a rossz dolgokat, amitől szeretne megszabadulni és az udvaron, egy nagy máglyán elégettük a kiszebábuval együtt.

Immár hagyományosan a pénteki napok a Konyhatündér sütős-főzős napunk jegyében telnek. Örömünkre szolgál, hogy olyakor szülők is csatlakoznak és megosztják konyhai praktikájukat, majd közösen készítünk valami finomat. Természetesen ez a hónap sem maradhatott el szülinapozás és torta nélkül. Ha Te is kedvet kaptál, csatlakozz Hozzánk!

Időpont: kedd, szerda, péntek 16:00 – 19:00

Vezeti: Nagy Emese, szakmai és ifjúsági-klub vezető

 

 

BERZE MŰVELŐDÉSI HÁZ (7691 PÉCS-VASAS, SZÖVETKEZET U. 13.)

Berze Ifjúsági Programok

Február hónapban is sokan jelentek meg a Berze Nagy János Művelődési Házban. Újabb fiatalok is járnak már rendszeresen, sokan igénybe veszik szolgáltatásainkat. Kezd kialakulni a klub arculata, leginkább a darts és ping-pong érdekli a fiatalokat. Továbbra is várjuk sportolni vágyó ifjúságot, hisz egy kis sport mindig kell! Elérhettek minket Facebook-on is Berze Ifjúsági klub címszó alatt.

Időpont: hétfő, kedd 15:00 – 19:00
Szerdánként a fiatalabb korosztályt, a gyermekeket hívjunk társasozni, kártyázni, kirakózni. Időpont: szerda 15:00 – 19:00

Klubvezető: Hering Gyula

 

Baba-mama klub

Sajnos ebben a hónapban ritkán volt Baba-mama a járvány miatt, mivel a picik sajnos megbetegedtek. Meg többen jelezték, hogy a szerdai időpont nem jó nekik, ezért hétfői napra került át 14.30-17.30-ig. Remélem, hamarosan találkozunk, és továbbra is szeretettel várok mindenkit a klubba. A gyerekeket sok játék, jó kedv, vidámság várja és az anyukák is kicsit kikapcsolódhatnak.

 

Időpont: minden hétfő, 14:30 – 17:30

Klubvezető: Lakatos Anett

 

 

Vasasért Egyesület, KoBeKo Művelődési Központ

7691 Pécs-Somogy, Búzakalász u. 47.

Tel: +36 72/337-838

E-mail: info@kobeko.hu

Facebook-on és You-Tube-on:

KoBeKo, és KoBeKo Művelődési Központ néven

Archívum