Munkatársaink

Berényi Zoltán

berenyi-zoltanBerényi Zoltán, a projekt szakmai vezetője, illetve a Vasasért Egyesület, mint kedvezményezett szervezet elnöke vagyok. Műszaki és humán szakirányú végzettséggel rendelkezem, igazán nagy kihívás volt továbbá sok hasznos jövőbeni tapasztalatot szereztem a teljesített projektjeink során során. Külön öröm volt egy lendületes “nagy” csapat részeseként a többiekkel együtt dolgozni az elmúlt években.

 

Andai Andrea

Korábban a Ginger Kft-nél, 2014 július óta az Egyesületnél is könyvelő, pénzügyi vezetőként dolgozom, dolgoztam. Feladataim nyilvántartások vezetése, banki átutalások teljesítése, bizonylatolása, számlázások teljesítése, bérszámfejtés, munkaügyi feladatok ellátása, szerződések előkészítése, adóbevallások, jelentések elkészítése, közreműködés a beszámolók elkészítésében. Erős analitikus és problémamegoldó készséggel rendelkező, felelősségvállaló, terhelhető munkaerőnek tartom magam

 

Hering Gyula

gyula2Vasasért Egyesületnél dolgozom évek óta, ifjúsági klubot vezetek. Ezen belül a darts a fő foglalkozás, nagyon szeretem hisz én is kedvelem a sportot. Sok kreatív feladatot kapok még a munkámon belül, ahol kibontakozhatok, lehetőséget kapok a közösség fejlesztésére. Szabadidőmben a barátokkal járok focimeccsre, szurkolni, éltetni a vasasi csapatot! Ezen kívül még pókerezem hobby szinten, és a taktikai társasokkal is jóban vagyok.

 

Tóthné Dobos Éva

dobos-evaMunkaidőmben munkatársaimmal programokat szervezünk a helyi lakosok szórakoztatására, délutánonként az irodai szolgáltatást is nyújtok, időnként cikket írok a helyi újságba, összetartom a Baba-mama klubot. Munkaidőn kívül reggelenként engem láthattok futkározni a környéken, máskor meg szívesen kertészkedem, vagy más sportokat űzök.

 

 

Adrián Dorottya

10933927_801356036609855_8353178006864036826_nA MOSOLY EGY GÖRBE VONAL, AMELY EGYENESBE HOZHAT SOKMINDENT!
Új munkatársként adminisztrációs feladatokat végzem… és még amivel megbíznak. Szeretem a kihívásokat, a kreatív munkát és könnyen alkalmazkodom. Három gyerkőc édesanyja vagyok, így szabadidőm szinte nincs… az elcsent időt futással töltöm.

 

Tóbi Antal

2009-től dolgozok a Vasasért Egyesületnél. Önkéntesként kezdtem a pályafutásomat, ez idő alatt hoztam létre az SHV helyi újság online felületét az shvonline.hu-t. Később egy pályázat keretén belül lehetőségem lett immáron alkalmazottként is tevékenykedni, munkahelyem színhelyül pedig a KoBeKo Művelődési Központ szolgált. Munkáimba beletartozik a két weboldalunk (Kobeko és SHvonline.hu) karbantartása és feltöltése, illetve én látom el a hardver, és szoftveres karbantartás is a művelődési háznál.